Cosmo-Sex Drive: Purple Petal: Idem van We-Vibe

Eerlijk gezegd verraste ik mezelf eerst – het feit dat het begon te verlegen. Ik heb het schrijven van deze tekst een week uitgesteld, kwam met mezelf excuses en bevestigde opnieuw het stereotype dat we niet alle plaatsen tussen de benen carg-proco.org/governing-administration-why-not-try-here-vacancies-associated-with-along-africa/ waren die even intiem waren. Schrijf over vaginaal of dichtgebruikt speelgoed bleek veel gemakkelijker te zijn dan de anale. Het is grappig dat het de artikelen over https://smpn1bulusukoharjo.sch.id/lass-mich-daruber-erzahlen-first-affair-3/ anale seks is, wint altijd de meeste uitzichten – Win-win. Om de schaamte vast te houden, nam de zaak.

Anale speelgoed vs al de rest

Waarom dit speeltje geschikt is voor anale stimulatie, en alle anderen die hebben getest – nee? Het is niet alleen in grootte (slechts 7 cm), maar in het formulier. Ditto is uitgerust met een betrouwbare stop die niet zal geven, sorry voor de details, speelgoed verdwijnt in je innerlijke wereld van een ongemakkelijke beweging.
Bovendien is dit speeltje echt klein, dus nieuwkomers zijn niet bang voor.

Verschijning

Dit is niet het eerste speeltje van WE-VIBE in Cosmo-Review: Canadese fabrikanten hebben zichzelf bewezen als betrouwbare jongens met fantasie: hier u en een mini-vibrator Moxie met een magnetische clip, en een smeltclitorale stimulator, vergelijkbaar met een roze dier met een langwerpige snuit.
Maar dito is gemaakt, je kunt zeggen, op de canons van klassieke anale buis.

Het is zo’n klein ei op een flexibel been met een mooie comfortabele bloembladenbasis om het te behouden. Gemakkelijke ligt in de hand en erg fluweelachtig aan de aanraking.

Idem is gemaakt in het donker (raad waarom) kleuren: donkerblauw en paars. Heel voorzichtig als voor mij.

Machine in actie

Hoe weet je het, alle apparaten van We-Vibe kunnen op de applicatie worden aangesloten en ermee beheren. Idem is niet groter. Synchroniseer het apparaat snel, ik was ervan overtuigd dat het werkt, het is cool als je liever masturbeert met de telefoon in je handen: luister naar erotische sprookjes of lees gewoon iets vies. Uiteindelijk corresponderen met de partner.
Vergeet dat niet voor de introductie van anale speelgoed, je hebt veel smeermiddel nodig – zelfs als de grootte je helemaal niet bang maakt. En in de weg, vergeet niet dat het onmogelijk is om ze in gewone zeep te wassen, het is noodzakelijk om speciale reinigingsproducten te gebruiken.
Idem is echt erg ingetogen en delicaat, dus het is vrij geschikt voor diegenen die net zijn reis in anale seks beginnen. Het is geschikt voor zowel solo-entertainment- als paarspellen, als u bent begonnen met het bestuderen van “Forbidden” -onderwerpen. En hij kan helpen om fantasie├źn uit te voeren over dubbele penetratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *