Denk dat hij het leuk vindt? 9 dingen in seks, die hij niet leuk vindt

Sexy krijsen en vulgair gesprek – perfect, maar focus op je orgasme , en niet op geschreeuw. Als het zo nodig is voor jou – schreeuw, maar niet omdat je denkt dat dit precies is wat een man leuk vindt.

2. De stem van kinderen tijdens seks

Hij wil nooit luisteren naar deze dunne stem. En tijdens seks, en in het algemeen. Denk aan wat er gebeurt: je zoekt het kind wanneer iemand seks met je heeft. Wat is het aangename? Niets.

3. Penis diep in de mond

Dit is natuurlijk goed, maar cialis allereerst

http://physioeins-lu.de/datenschutz/

, het wordt een bromitreflex. En ten tweede gaat het ongeveer hetzelfde (zo niet beter), je kunt met je handen werken, alleen maar hoofd in je mond houden.

4. Bewegingen die u niet in staat bent

Natuurlijk zal elke man leuk zijn als je met een scrotum speelt tijdens Doggi-stijl. Maar als u tegelijkertijd gevaarlijk in balans bent van het risico met het risico om te vallen en iets te beschadigen (onszelf of hem), waar geniet van het proces te vinden? Wis niet op manoeuvres waarin niet zeker.

5. Herhaling hardop zijn naam opnieuw en opnieuw

Je bent lang genoeg samen, en dit is niet nodig (hoewel sommigen zoals het). Stop gewoon met het zeggen dat hij niet begint te twijfelen aan je geestelijke gezondheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *