Ontvang onbevooroordeelde statistieken over het gebruik van seksaccessoires is niet zo eenvoudig.

Ten eerste is het noodzakelijk om vrijwilligers te vinden die klaar zijn om te vertellen over hun seksleven.

Ten tweede, zorg ervoor dat ze de waarheid zeggen, alleen de waarheid en niets anders dan de waarheid, die je dwingt om op de Bijbel te zweren.

Uiteindelijk kan zelfs de meest oprechte deelnemer delicate details verlagen — Bijvoorbeeld, dat letterlijk vorige week een anale buisgrootte heeft verworven met een brandblusser.

Deze details van etiquette-leerboeken zijn meestal niet opgenomen in de lijst met onderwerpen voor discussie aan de tafel.

De grootste British Retailer of Sex Toys Lovehoney heeft onlangs onderzoek gedaan en de journalisten uitgenodigde op hun magazijn, waar naast gewone vibrators, dildo’s en smeermiddelen uitstaande in alle artikelen worden opgeslagen.

Deze voordelen kunnen worden geraden door namen: 12-inch adonis fist, megamasturbator, vier-fase dildo raket.

Hier is de meest interessante statistieken die worden geschetst door een stormtaalnummers.

Indrukwekkend. Hoewel het niet duidelijk is aan wie en waarom het zulke statistieken kostte (en hoe gebruikt Lovehoney het, wanneer niemand ziet).

Trouwens, we noemden hierboven, we noemden Anal Plug-formaat met een brandblusser, en als je er geen aandacht aan hebt besteed, moet je op een specialist in de aandacht van de aandacht worden gecontroleerd.

Zwarte anale kurk met een gewicht van 5,5 kg en ongeveer 35 cm lang bestaat echt en genaamd Super Victor Giant Black Dildo (weet niet wie deze overwinnaar is, en niet zeker wat je je wilt ontmoeten).

Wie koopt al deze rijkdom? Onafhankelijke journalisten voerden een studie uit van genderbenodigdheden van kopers van seksspeeltjes.

Ochtend statistisch werk en analyse van online sekswinkels onthulden schokkend nieuws.

Indicatoren van seksspeeltjes onder mannen en vrouwen werden verdeeld in 50/50 verhouding.

Hoewel het verschil tussen de bestellingen van mannen-kopers en vrouwen er nog steeds is (en niet alleen dat vrouwen dildo’s kopen, en mannen — Smeermiddelen en erectie-ringen).

Mannen hebben meer kans om urgente levering te bestellen, en vrouwen worden gevraagd om de goederen niet van hun toegangsdeur te verlaten, maar in de buurt of speciale instructies geven in het geval dat ze niet persoonlijk de koerier kunnen ontmoeten.

Alle goederen die in seksspeeltjes worden verkocht, kunnen worden onderverdeeld in producten voor stimulatie (bijvoorbeeld vibrators) en simulaties (dergelijke goederen omvatten speelgoed voor mannen, het imiteren van delen van het vrouwelijke lichaam.

Nou, of niet vrouwelijk, want in het assortiment Lovehoney is er ook een vagina van een zacht blauw, zoals een vogeltank, kleuren).

kamagra. 100.

Er zijn ook speelgoed zonder een bepaalde seksualiteit — Dit zijn anale files en stimulerende middelen.

Ze zijn over het algemeen een speciale houding, zoals een gepensioneerde, eerst hoorde Dubstep: mensen cialis werking erkennen het feit van hun bestaan, maar ze zeggen dat ze ze niet hebben gebruikt (hoewel, volgens liefdesstatistieken, de anale verkeersopstoppingen 29% van de kopers verwerven).

Interessante feiten zijn te vinden door de statistieken over de verkoop van items voor BDSM-Games te bestuderen. Vrouwen kopen vaker Mrs. Costume: korsetten, kousen, handschoenen.

Maar haast u niet om zich te verheugen: op dezelfde statistieken, de meeste korsetten — Grootte van de grootte. Maar onder de kopers van de mannelijke pruiken ongeveer 70% (nu leven met deze kennis!).

Nu duidelijke feiten. Alleenstaande mannen kopen vaker mannelijk seksspeeltje dan mannen in relaties. Single Women kopen vaker vibrators.

Anaal speelgoed wordt gekocht met dezelfde frequentie van mannen en vrouwen, zowel eenzaam als een paar.

Zoals we zeiden, zo’n 29% (zodat je angstig niet angstig zult kijken in de metro).

Wat betreft de grootte van seksspeeltjes (dildo en anale files), dan hebben records meer kans om mannen te doen. Er is een van hen die kopers van de legendarische Super Victor Giant Black Dildo, evenals zijn broers.

We weten niet waar ik het moest vastbinden. Hoogstwaarschijnlijk, met een eeuwig verlangen naar iets meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *