Wat is stealth: waarom verwijderen de mannen in het geheim het condoom

American Alexander Brodsky, een werknemer van het National Center for Women’s Rights, heeft een onderzoek uitgevoerd naar Staling en gepubliceerde resultaten in de Columbia Journal of Geslacht en Wet.

Slachtoffers en verkrachters

Brodsky interviewde de slachtoffers en bestudeerde de online gemeenschap van mannen die een geheime verwijdering van een condoom oefenen. Ze sprak ook met een van de medewerkers van de crisishotline voor vrouwen, die vertelden dat ze vaak met een dergelijk probleem belde. En het gesprek begint vaak: “Ik weet niet zeker of dit geweld is, maar. ┬╗De https://www.blog.akusyumi.org/2021/09/12618/ auteur van de studie trok de publieke aandacht aan op het feit dat Ja, het is een misdaad tegen een vrouw (en mannen in een homoseksueel paar, ook) en de actie die in strijd is met gezond verstand.

De studie werpt het licht dat veel vrouwen al slachtoffers van deze trend zijn geworden, wiens stemmen niet gehoord waren. Ze hebben allemaal geleerd over de afwezigheid van bescherming later: sommige – op het begin van het begin van de herbeswetse, anderen – het vinden van sperma in zichzelf, en geen condoom. Allen waren geschokt door overtreding van overeenkomsten en kregen ernstige morele verwondingen. Voor velen was het grootste probleem niet het gevaar van zwangerschap of STD, namelijk de schending van hun

http://posadm.sites.uff.br/disciplinas-gee/

“lichamelijke autonomie” – in feite hetzelfde is wat de slachtoffers van verkrachting zeggen. Het is opmerkelijk dat geen van de respondenten om verschillende redenen niet klaar is om de kosten te nomineren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *